Om oss

Vi älskar färgstarka sofforVad roligt att just Du har hittat hit! Vi är RicoRico, ett inredningsmagasin på webben som hjälper dig med alla möjliga inredningsproblem, stora som små. Här hittar den som är inredningsintresserad mängder av inredningstips, inspiration och nytänkande. Vi tipsar även om bra köp, och håller oss självklart inom ramarna för både spara och slösa.

Inspiration
När man är fast i en tanke men inte riktigt vet hur man ska utföra den, kan det vara bra att se hur andra har gjort. Kanske känner man att man hittat rätt, eller så upptäcker man att man egentligen var ute efter något helt annat. RicoRico vill vara en möjlighet till inspiration, och utmana dina tankar och idéer.

Olika stilar
På RicoRico håller vi oss inte till en speciell trend eller stil. Vi är till för alla, och det betyder att vi vi skriver om alla möjliga stilar och inredningstyper. Vi vill att alla ska kunna hitta något av värde här, det gäller att kunna plocka russinen ur kakan och hitta sina egna favoriter.

Nytt och gammalt
Vi på RicoRico anser att inredning kan vara precis det du vill att det ska vara. Skönheten ligger i betraktarens öga, och det som lockar en kan vara skräp för en annan. Vi kan därför lika gärna tipsa om en nydesignad möbel, som om vad du ska leta efter på loppisen.

Dyrt och billigt
Att fynda inredning är något vi på RicoRico är experter på. Vi anser att ett fynd är något som är prisvärt. Ibland kan det vara en billig men oemotståndligt snygg soffa, men det kan också vara riktigt bra hantverk av god kvalitet som är värt sitt pris trots att det kanske kostar en del.

Bollplank
Självklart är du välkommen att kontakta oss på RicoRico om du behöver någon att bolla tankar med. Ibland är det svårt att få till sin idé i verkligheten så som den ser ut i tankarna. Vi hjälper dig mer än gärna med dina projekt, oavsett vad det gäller. Kanske har du även något du vill tipsa om eller visa upp på vår sida!