Plocka fram det unika

design-1547845_640

Som ni märker har vi på sista tiden skrivit om ljus i olika former. Allra senast handlade det om eldstäder inomhus och den mysiga, rustika och lantliga känsla den skänker till ditt hem. Beroende på du låter installera en kakelugn eller en murspis så kan det passa in olika bra på övrig stil i din bostad. Och stilen och känslan är alltid viktig.

Vi är av den åsikten att när man inreder sin bostad så är det alltid viktigt att tänka stil och helhet. Allt från tapeter och golv till belysning och möblemang bör ge den känsla du vill skapa och förmedla i ditt hem till din själv och till besökare. När man ska börja inreda så lönar det sig ofta att tänka kring ett tema – cowboy, färgen blå, horisontella linjer eller varför inte engelsk herrgårdsstil? Kryddar du sedan på med en hög kvalitet på tapeter, dörrar, golv och större möbler samt rätt funktion – och att detaljerna bör vara utbytbara – så skapar du också ett hållbart tänk som gör att din inredning faktiskt kan fungera och hålla i flera decennier framöver.

Men, vad är det då som skiljer ditt hem från grannens? Eller från reportaget i inredningsmagasinet? Vi vågar påstå att det är den där egensinniga prylen som du har valt med hjärtat och som sticker ut och gör att du trivs alldeles extra ordinärt. Den är unik, präglar din personlighet och fyller dina behov.
Vad kan denna egensinniga pryl då vara? Vi tror att det skulle kunna vara en tavla som du målade som liten och föreställer något personligt. Det kan vara en svindyr men helt magisk och underbar designtapet. Det kan också vara en personlig och härlig fåtölj som är bara bara din och som ingen annan är ämnad att använda. Kontrasten med t ex en sliten skinn fåtölj i ett ljust och sobert inrett hem är mycket effektfull och ger en unik touch.

Tänder du till på fåtölj spåret kan du kika här: http://www.trademax.se/mobler/fatoljer

Passar en rosa Dahlia, en cool Jake eller en rejäl Amiral bäst till din personlighet?

Det finns mängder med snygga fåtöljer att välja mellan på trademax.se och dessutom får du pjäsen levererad gratis ända fram till dörren. Jag har köpt en turkos Ceasar fåtölj (ser ut som en divan) som jag har i arbetsrummet hemma. Bara min!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *