Praktiska plastmattor

Plastmattan är kanske inte förstahandsvalet för många idag när det ska vara parkett, stengolv, klinkers och andra material som ses som lite ”finare”. Det vill vi ändra på. Plastmattan, eller vinylmattan som den också kallas, har fått ett oförtjänt dåligt rykte. Glöm den orange-bruna plastmattan från 70-talet! Idag finns plastmattor i en mängd olika färger, mönster och varianter, och förutom den stora valfriheten vad gäller utseende har plastmattan också många andra fördelar som få andra golv kan konkurrera med.

plastgolv

Passar alla rum
En plastmatta är perfekt i kök och badrum, men den passar lika bra i andra rum. Det finns egentligen inget rum där en plastmatta inte passar. Det är dock viktigt att du försäkrar dig om att du köper en matta som är anpassad för våtrum om du ska lägga plastmatta i badrummet.

Lättskött och tålig
Plastmattan är hygienisk. Den har inga fogar där bakterier fastnar och den är lätt att hålla ren. I kök och badrum är det extra viktigt med ytor som är lätta att rengöra. En plastmatta är också tålig och blir inte ful om du spiller eller tappar saker på golvet.

Stort utbud av mönster och färger
Med en plastmatta kan du verkligen hitta det perfekta golvet för dig. Det finns inget annat golv som erbjuder ett lika stort utbud av färger och mönster. Ta en titt på Golvshop.se och hitta en som matchar din personlighet.

Ett prisvärt golv
En väldigt stor fördel med plastmattan är att den är billig. Många tror att det gör att golvet ser billigt ut, men med tanke på hur många olika varianter av plastmattor det finns idag så kommer du garanterat att hitta en som passar dig – och det till ett riktigt bra pris!

Ge plastmattan en chans!
En plastmatta är med andra ord bra på många olika sätt, och den är definitivt ett alternativ som fler borde överväga. Så välj inte bort plastmatta innan du ens har tittat på det. Ge det en chans så kommer du att märka att plastmattan har mycket mer att ge än du tror. Oavsett om det är i badrummet, köket, vardagsrummet eller barnrummet är plastmattan ett vinnande koncept!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *