Redaktionen

På den här sidan kan du lära känna oss som jobbar på RicoRico lite närmare.

Vi är tre inredningsgalningar som kom på idén att starta ett webmagasin tillsammans, och skriva om det som ligger oss närmast om hjärtat. Vi har känt varandra i många år, men bor nu för tiden i olika delar av Sverige. På nätet har vi chansen att samla vår kunskap och våra tankar, och ge dig en riktigt bra sida om inredning!

 

Matilda Ståhl

Matilda som gillar stilren och öppen inredningÅlder: 30+
Bor: Hus i Lerum
Familj: Maken Björn och två bonusbarn. Hundarna Kotten och Lyra.
Favoritstil: Minimalistiskt. Jag älskar stilrena möbler, raka linjer och öppna ytor.
Favoritpryl: En jättevacker vas i glas som jag hittade på second hand för många år sedan. Den har hängt med länge, och jag har hittills aldrig velat göra mig av med den. En pryl man alltid vill ha framme är en bra pryl.
Det här är jag bra på: Ingen slår mig i Alfapet!

Sara Larsson

Sara som älskar loppisfyndÅlder: 29 år ung
Bor: I ett hus i Bromma
Familj: Maken Joakim och två döttrar vid namn Jessica och Johanna. I familjen ingår även pudeln Sippa och katterna Kurre och Tassen.
Favoritstil: Jag älskar den lantliga stilen och inreder mitt hem i ljusa färger. På loppis fyndar jag gärna gamla glas- och konservburkar, korgar, skyltar, gammalt porslin och tyger.
Favoritpryl: I köket hänger en väggbonad i textil med texten ”kaffetåren den bästa tåren är”. Bonaden har jag ärvt av min farmor, och den ligger mig varmt om hjärtat.
Det här är jag bra på: Förutom inredning gillar jag att laga mat, och den som inte har smakat på min köttfärslimpa har aldrig ätit riktig köttfärslimpa.

 

Mikael Lövgren

Mikael som älskar sofforÅlder: 32 år
Bor: I en lägenhet i Malmö
Familj: Sambon Liselotte och sonen Maximilian.
Favoritstil: Jag gillar att blanda gammalt och nytt. Modern design kombinerat med antika möbler är min melodi. Annars är min favoritmöbel soffor, byter soffa säkert två gånger varje år i vardagsrummet.
Favoritpryl: Min maffiga soffa som täcker halva vardagsrummet.
Det här är jag bra på: Jag spelar säckpipa i ett band, och publiken håller inte för öronen.