Se om sitt eget hus

ledningssystemDet är kanske lite sent att komma på att företaget behöver ha rutiner och system som får det att flyta, men bättre sent än aldrig är vi ändå villiga att påstå. Det har länge varit så att vi inte tittat närmare på det vi gör här hos Ricorico, det har varit mest underhållande och roligt att arbeta, och det nödvändiga pappersarbetet har vi fruktat på många sätt varje gång det är dags för det. Det som dessutom har varit ett problem har varit effektivitet och struktur på arbetet, men vi har hittat en smart lösning som gör att vi nu är bättre än någonsin.

Som ett växande företag är vi i behov av hjälp utifrån. Det är inte lätt för företagare att veta precis allt det som finns att veta, speciellt när man är helt ny i gamet. Det blev till att prova sig fram, och det är det som vi har gjort fram tills nu. Det har gjort att vi har vuxit med uppgiften och vi har gjort bättre ifrån oss, men har samtidigt hela tiden vetat att det finns mer saker vi kan göra för att göra det hela ännu bättre. Genom ett ledningssystem insåg vi att vi skulle kunna ta nästa steg med företaget.

Vi upptäckte ett företag som pysslade med just precis detta, nämligen att erbjuda tjänster för att hantera ärenden, dokument och underhåll, ett ledningssystem helt enkelt. Efter lite inkörning så märkte vi ganska snabbt vilka goda effekter det hade på vårt arbete, där mer tid kunde spenderas på sådant som vi verkligen ville pyssla med. Nu lär vi fortsätta växa!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *